Monday 9 December 2019

DOWNLOAD KO CIA ZIURI

Izeide,tipo,Antanas kiekviena asmeniskai,kad pasake,jog nelos Kaune? O del tu savo kalbu, gi aiskiai parasyta kad atsipraso. Galetu po kiekvieno etapo teisejai paviesinti, kodel buvo priimtas vienas ar kitas sprendimas, ir kuo ta situacija skyresi nuo panasiu situaciju, kai buvo skirtos kitokios baudos. Ziauru kai zmones be smegenu, ziuri tik is savo skyles. Pasvajoti gi galima ;. You might agree with it or not, but none of those who take on the role of steward each weekend has a hidden agenda and fans can be certain of that. There has been no formal detailed explanation nor release of data relating to the matter. ko cia ziuri

Uploader: Daikasa
Date Added: 17 February 2007
File Size: 33.88 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 35913
Price: Free* [*Free Regsitration Required]





Steam Community :: :: Ko cia ziuri pydare

Cia puse komentatoriu arba rytfaniai,arba imbicilai,pigiu alum pragertom smegenim… Geriau zinot uz Zalgirio vadyba ir treneri,ko reikia? Cia visokie Tech, YZF aisku vemia ziugi, bet tie pastoviai pro sali saudo.

ko cia ziuri

Tikra normali adekvati vadovybe! Ko ce apsiverke visi sedit?? Problema yra ne tame, kad Vetelis buvo nubaustas.

Kai komanda dominuoja ir siaip ne taip kazkas kitas laimi, bet ta pergale atimta tai labai nuvylia ziurovus, del to tokios audros del baudos.

ko cia ziuri

Ir dar skaitotes fanais? Izeide,tipo,Antanas kiekviena asmeniskai,kad pasake,jog nelos Kaune? Galetu po kiekvieno etapo teisejai paviesinti, kodel buvo priimtas vienas ar kitas io, ir kuo ta situacija skyresi nuo panasiu situaciju, kai buvo skirtos kitokios baudos. Puse dabartinio Zalgirio yra Antano draugai,kurie mielai priima i komanda. Tada turesi tiesioginius straipsnius. Manot geriau Afrika atsivezt negu Lietuvi? A majority of fans have been left angry at the way that Sebastian Vettel was handed a five-second penalty for rejoining the circuit in an unsafe manner and forcing Lewis Hamilton wide after he ran across the grass at the first chicane on lap O del tu savo kalbu, gi aiskiai parasyta kad atsipraso.

Uz kko bauda FIA turetu atsiprasyti F-1 fanu ir kad daugiau taip nepasikartos o tokie teisai pasalinti metams ir daugiau. Kad pelenais galva pasibarstytu dar? Geras tas sprendimas Zalgirio vadu. Susitare tai susutare, jei neivykdis zuiri tada ir auskinasi tegu.

Followers of rseannie

Kai zaidzia uz rynktine ir veda komanda tai gerai o taip tai s- da mala. Dabar jau belieka laukt naujo sezono daug dziuginanciu pergaliu ir kada vel trauksim i zalgirio arena.

Lec uzverke kai maza mergiote, uztai cia ir atrode tragedija. Vaziuoji lenktynes ir uz vairo pats sedi, tai tegu ir varo taip kaip yra, o cia vaikas mat jau antras nebegali pavaziuoti 20 ratu: Tokios baudos F-1 yra dydzausia geda. Pasvajoti gi galima.

Antanas Baranauskas - Anykščių šilelis

Siaip esu Zalgirio gerbejas nuo mazens. Teks susitaikyt ir palaikyt kaip mazi vaikeliai verkiat juk lietuvis. Kapitonas pereina pas priesininkus… Isivaizduokit Jankunas i ryta… kick in da balls baddlyyyyy!!!

You might agree with it or not, but none of those who take on the role of steward each weekend has a hidden agenda and fans can be certain of that. Visas sitas fiasco su ta bauda, manau labiausiai parodo tai, kad fanams atsibodo Lo dominavimas ir jie nori matyti kova del titulu.

Pagal susitarima Vet ir turejo ji aplenkti, o po to atiduoti vieta, bet Lec nesugebejo vaziuot Vet tempu, todel Vet atidave vieta pit stop metu, kad kuo mazensis nuostolis butu Ham atzvilgiu.

F-1 smukdymas daugiau nieko. There has been no formal detailed explanation nor release of data relating to the matter. Ne kavaliauskas cia svarboausias o musu komanda. Jonathan Noble Jun 11,2: Vadovybe masto realiai, palikdama zaidimus uznugary. Ziauru kai zmones be smegenu, ziuri tik is savo skyles.

No comments:

Post a Comment